Zázrak z moře: řasy jsou nejzdravější zeleninou
Mořské řasy jsou výbornou potravinou už pro svůj mořský
původ. Jsou pomalu rostoucí zeleninou na mořském dně, jsou ohebné a
pružné a tyto vlastnosti mohou předat i našemu tělu. Obsahují až 15krát
více minerálních látek než zelenina. Řasy a chaluhy můžeme s úspěchem
používat jako doplňkovou léčbu u všech nemocí, navíc mají i omlazující a
zkrášlující účinky.
Co se týká rostlin, patří mořské řasy (algae) k výživově nejhodnotnějším potravinám.
Jejich kořeny se nalézají často až 7000 metrů pod mořskou hladinou, na
dně oceánu, v půdě, která je považována za nejúrodnější na světě.
Jejich tělo tvoří jednobuněčná nebo mnohobuněčná stélka. Jejich výhonky jsou hnány k povrchu, kde za pomocí slunce vypučí a vytvoří lístečky. Vyskytují se v oblastech, kde může probíhat fotosyntéza.
Léčivé účinky mořských řas
čistí organismus od toxických látek, ale také od radioaktivity a
zlepšují průchodnost cév. Dále jsou vynikajícím zdrojem organického jódu
a dalších stopových prvků, jejichž potřebu nemůžeme pokrýt naší běžnou
stravou.
Mořské řasy jsou plné kvalitních dobře využitelných a
lehce stravitelných bílkovin, uhlovodanů a látek, které neutralizují v
organismu kyseliny z moderní rafinované stravy. Mají rovněž schopnost
rozpouštět tuky a hleny. Výrazně se podílejí na snižování hladiny
škodlivého cholesterolu.
Naše doporučení:
Doporučujeme řasovou kůru po dobu 3 měsíců, tzn. 24 balení.
Mořská řasa je dpolněk stravy, který můžeme užívat jako koření, jako doplněk salátů, nebo jednoduše místo cukrovinek a chipsů, když máme na něco chuť.
Ideální množství: 2 balení týdně. (obsah balení 10ks)
Cena celé 3 měsíční řasové kůry je 768Kč a navíc zdarma zašleme typy co konzumovat k redukci váhy
Petr Tylich, věk 42 let, počáteční váha 105 Kg, výstupní váha 92,5 Kg
„Je to fakt rozdíl bojovat s nadváhou a kily sám a nebo si nechat poradit od někoho kdo tomu rozumí. Ze začátku se mi moc nechtělo před cizími lidmi mluvit o své tloušťce a o tom, co a kolik toho sním, jestli sportuju nebo ne. Nakonec se z toho ... více informací zde